Pages

15 Eylül 2011 Perşembe

0 Dünya’nın En İyi 10 Eğlence Mekanı


1 – Space – İbiza

20.000 kişi, 22 saat kesintisiz eğlence !






2 – Fabric – Londra

Fabric, şu anda, İngiltere’nin en iyi gece kulübü olarak gösteriliyor. Muhteşem bir party atmosferine sahip. Mekanın ses sistemi, dekorasyonu, personeli ve tuvaletleri birinci sınıf. Craig Richards ve Terry Francismekanda sürekli çalan DJ’ler.



3 – Pacha – İbiza

Pacha, İbiza’nın en ünlü kulüplerinden birisi. Yılın dört mevsimi, 365 gün açık olan Pacha, sadece yazlık bir disko değil, aynı zamanda insanların yılın her zamanında eğlenmek için gittiği bir kulüp. Roger Sanchez, Erick Morillo, Def Mix gibi dünyanın en ünlü DJ’leri Pacha‘da çalıyorlar.


4 – Pawn Shop Lounge – Miami

Dünya’nın en ünlü DJ’lerini konuk eden Pawn Shop Lounge, farklı dekorasyonu ve özel VIP bölümü ile ünlü. Özellikle, chill-out session’ları ve dans müziğinin kalitesi ile Miami‘nin en iyi kulübü olarak gösteriliyor.


5 – Panaroma Bar – Berlin

Panaroma Bar ve yanındaki disko Berghain dünyadaki club atmosferini en uç noktada yaşayabileceğiniz yerlerden. Almanya’da gidilebilecek en iyi club olarak gösteriliyor.


6 – Womb – Tokyo

Tokyo, dünyada gece hayatı en hareketli şehirlerden bir tanesi. Womb da Tokyo’nun en iyi gece kulübü olarak gösteriliyor. Womb fantastik ve çekici bir ortama sahip. Ünlü DJ Sven Vath düzenli olarak Womb‘da müzik yapıyor.

7 – The Ministry of Sound – Londra

The Ministry of Sound hala Londra’nın en iyi kulüplerinden birisi olarak gösteriliyor. Özellikle yenilenen ses sisteminin muhteşem olduğu söyleniyor.


8 – DC10 – İbiza

DC10, Ibiza’nın ünlü gece kulüplerinden. İçeride, gençlerden – yat sahibi milyonerlere kadar her kesimden eğlenen insan görmek mümkün. DC10, özellikle sabaha karşı düzenlediği chill out partileri ile ünlü. Tania Vulcano, Fabrizio ve Dan Ghenacia gibi ünlü DJ’ler çalıyor.


9 – Zouk – Singapur

Zouk, Singapur’un dünya çapında ün yapmış gece kulübü. Fantastik bir dekora ve ortama sahip. Dünya’nın birçok ünlü DJ’i Zouk‘da müzik yapmış. Ses sistemi mükemmel ve personel çok cana yakın.


10 – Stereo – Montreal, Canada

Stereo, Kanada’daki en iyi gece kulübü olarak gösteriliyor. Yüksek kalitedeki ses sistemi sayesinde, içeride müthiş bir atmosfer oluşuyor. Montreal belki dünyanın eğlence merkezi değil ama, Stereo şüphesiz eğlence anlamında bu şehre çok şey katıyor.

0 yorum: